Milyen téma foglalkoztat?

Miben segíthetünk?

Üdvözlünk a Forrás Lelki Segítő Központ ingyenes és anonim online-tanácsadási felületén, a FOLT-on, ahol levelezésen (e-mail), chaten, telefonon, videóchaten keresztül léphetsz kapcsolatba velünk!

 

Miben tudunk segíteni?

 

 

Olyan fiatalok, illetve szüleik, tanáraik, segítőik leveleit várjuk, akik életvezetési, lelki problémáikkal kapcsolatban szeretnének kérdéseikre választ és támogatást kapni.

Az online tanácsadás alkalmas rá, hogy megfogalmazd, kimondd a mindennapi életedben megjelenő nehézségeidet (lelki, iskolai, párkapcsolati, családi, egészségügyi), kérdéseidet. A tanácsadás során visszajelzéseket kaphatsz a leírtakról, egy megértő szakembertől.

 

Mikor nem tudunk segíteni?

 

Online tanácsadásunk nem alkalmas arra, hogy vészhelyzet, krízis esetén elég segítséget nyújtson. 

Lelki Elsősegély Telefonszolgálatok – 116-123

 

Levelezésedhez csupán egy e-mail címre lesz szükséged, melyet te választasz meg.

 

Az online tanácsadás, anonim (névtelen), ingyenes és titoktartási kötelezettség által védett, üzeneteidet csak egy, nálunk dolgozó munkatárs látja, ő fogadja az írásod, hívásod és ő is válaszol majd Neked. Az általad leírtak alapján csak olyan adatokat őrzünk meg, melyek nem alkalmasak személyazonosságod azonosítására. A levelezésen, telefonon, chaten, videóchaten keresztül zajló online tanácsadás során fontos tudnod, hogy harmadik fél nem fogja látni üzeneteidet, nem adunk ki bizalmas információt, megkeresésednek semmilyen jogi következménye nem lesz.
 

Köszönjük, hogy megtisztelsz minket bizalmaddal.